HÍREK

Kombinált gépjárművekkel bővült a Terra-Városkút Kft. flottája

MAN TGA

Tekintélyt parancsoló szívóteljesítménnyel rendelkező robosztus jármű. Akár 10 m mély műtárgyak is tisztíthatók ezzel a berendezéssel. A munkálatokat nagyban megkönnyíti a kazettás tömlővezetése, melynek köszönhetően több tömlőt képes a munkavégzés során alkalmazni. 

Nem veszélyes és veszélyes folyékony hulladékok kitermelésére és szállítására egyaránt alkalmas. 12 m3-es osztott tartánnyal rendelkezik, attól függően állítható a tartálykapacitás mosóvíz és hulladék aránya, ahogy a munkavégzés megkívánja.
Kifejezetten nagy volumenű munkák elvégzésére hivatott, nagyobb átmérőjű vagy hosszú csatornahálózatok, mély nagyméretű átemelők tisztítására!

hulladék szállítás, hulladékkezelő, hulladékszállítás, hulladékkezelés

MERCEDES 950.24

Veszélyes és nem veszélyes hulladékok kitermelésére egyaránt alkalmas jármű. A színvonalas munkavégzést elősegíti a magas nyomással rendelkező mosóberendezése, és az igen nagy szívóereje, továbbá a kazettás tömlővezetése. Akár 10 méter mélyről is képes hulladékot kitermelni.
Egyaránt alkalmas átemelők, olajfogók tisztítására csatornahálózatok karbantartására. Tartánya 12 m3, osztott kapacitással rendelkezik, mely az adott munkavégzéstől függően osztható 9 és 2,5 m3-re (pl.: 9 m3 hulladékszállításra és 2,5 m3 vízszállításra a mosási munkálatokhoz).

elektronikai hulladék, elektronikai hulladék átvétel, hulladékszállítás

MAN 26.413 FNLLC

Kiválóan alkalmas olajfogók, zsírfogók, átemelők tisztítására, veszélyes és nem veszélyes folyékony hulladékok kitermelésére. Közel 10 m3-es tartánykapacitással rendelkező jármű, melyen egy nagyteljesítményű vákuumszivattyú, és egy 50 bar nyomást előállító mosó berendezés található.

szennyvízszippantás, szippantás, zsírfogó tisztítás